توجه به صادرات غير نفتي راه رسيدن به سند چشم‌انداز

به گزارش ميراث‌‌آريا(chtn) رئيس سازمان توسعه و تجارت ايران در نشست مشترک با فعالان اقتصادي و گردشگري کيش با اشاره به اينکه دولت اقدامات خوبي طي سال‌هاي گذشته انجام داده و موانع موجود را در اين راستا تسهيل کرده است، گفت: اين عزم در مسئولان براي توسعه صادرات وجود دارد، ولي فاصله از فضاي عملياتي موضوعي است که بايد دغدغه تمامي مسئولان شود.

بابک افقهي با اشاره به تاثيرات مثبت صادرات در اقتصاد جامعه و اعتبار بين‌المللي گفت:صادرات اثرات متعددي دارد که از جمله مي توان به تاثير بر خلقه هاي اشتغال و کار آفريني اشاره کرد.

وي تصريح کرد: سال گذشته چهار هزار و 270 ميليارد ريال براي تشويق صادرات در بخش‌هاي مختلفي همچون حمايت از زيرساخت‌ها، برگزاي نمايشگاه‌ها و حضور در نمايشگاه‌هاي خارجي هزينه شده است.

افقهي با بيان اينکه کيش به عنوان يک فرصت براي جذب سرمايه‌گذاران خارجي و توجه کساني که از ما طلب فضاهايي براي ايجاد سرمايه‌گذاري مي‌کنند مطرح است، يادآور شد: سازمان توسعه و تجارت آمادگي ايجاد زيرساخت‌هاي جذب سرمايه‌گذار در جزيره کيش را دارد.

وي با بيان اينکه منطقه آزاد کيش را بايد به جائيکه شايسته آن است برسانيم، گفت: فراهم کردن زيرساخت‌هاي توسعه صادرات در کيش امري ضروري است. به طبع رويدادهاي مختلف تجاري اعم از برگزاري نمايشگاه‌ها و حضور سرمايه‌گذاران مي‌تواند يکي از مواردي باشد که در چارچوب اين سازمان با منطقه آزاد در نظر گرفته شده است.

رئيس سازمان توسعه و تجارت ايرانيان با بيان اينکه بايد عزم جدي براي کاهش هزينه‌هاي رويدادهاي تجاري که در کيش اتفاق مي‌افتد صورت گيرد، متذکر شد: همچنين آمادگي داريم بسياري از نمايشگاه‌ها و همايش‌هاي تخصصي را با حضور فعالان اقتصادي خارج از کشور در کيش برگزار کنيم.

وي در پايان گفت: کيش مي‌تواند در بسياري موارد منطقه اصلي براي واردات کالا قلمداد شود که در اين راستا لازم است زيرساخت‌ها مورد نياز ايجاد شود./117

انتهای پیام/

کد خبر 1388081144